Σχετικά με εμάς

Οι Άνθρωποί μας

 

Τη διεύθυνση σπουδών των Φροντιστηρίων “Κορυφή” έχουν οι:

Φυσικός

Ζελίδης Χαράλαμπος

Υπεύθυνος του τομέα των Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας του Φροντιστηρίου “Κορυφή”.

Φυσικός

Μισιρλής Σπύρος

Από το 1984 δια βίου φροντιστής. Τον Απρίλιο του 1988 ίδρυσε τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Φιλόλογος

Νότας Θωμάς

Επικεφαλής του Φιλολογικού Τομέα του φροντιστηρίου ΚΟΡΥΦΗ από το 1993.

Mαθηματικός

Παπάρας Βασίλης

Υπεύθυνος του τομέα των μαθηματικών του Φροντιστηρίου “Κορυφή”.

Καθηγητές με όραμα

Οι καθηγητές μας

Οι άνθρωποί μας ανά τμήματα / επιστημονικά αντικείμενα

Τμήμα Φυσικών - Χημικών

Φυσικός

Ζελίδης Χαράλαμπος

Φυσικός

Μισιρλής Σπύρος

Φυσικός

Βακιρτζής Θοδωρής

Χημικός

Βασιλειάδου Βασιλική

Φυσικός

Μεσάικος Γεώργιος

Φυσικός

Κούμλελη Μαρίνα

Φυσικός

Πασσιάς Λάζαρος

Φυσικός

Παυλίδης Νίκος

Χημικός

Σπασέγκος Απόστολος

Τμήμα Μαθηματικών - Πληροφορικής

Μαθηματικός

Παπάρας Βασίλης

Μαθηματικός

Βασιλακάκη Μαρία

Μαθηματικός

Δεσλής Δημήτρης

Μαθηματικός

Καλαγασίδης Μιχάλης

Μαθηματικός

Λαντούρη Δέσποινα

Μαθηματικός

Μπουτζάγιας Νικόλαος

Μαθηματικός

Μπουτράκης Γεώργιος

Μαθηματικός

Σπέντζος Βασίλης

Μαθηματικός

Τράικου Μαρία

Τμήμα Φιλολόγων

Φιλόλογος

Νότας Θωμάς

Φιλόλογος

Αλεξοπούλου Ευαγγελία

Φιλόλογος

Αναστασιάδης Θάνος

Φιλόλογος

Γκίζη Νατάσα

Φιλόλογος

Κιτμερίδου Μαριλίζα

Φιλόλογος

Ειρήνη Μπάρμπα

Φιλόλογος

Μπίκος Χρήστος

Φιλόλογος

Παπούδα Αικατερίνη

Φιλόλογος

Παπούδα Κωνσταντίνα

Φιλόλογος

Υγειονομάκη Φωτεινή

Τμήμα Βιολόγων
και Οικονομολόγων

Οικονομολόγος

Νάστου Ελίζα

Βιολόγος

Σαββόγλου Κυριάκος

Γραμματειακή Υποστήριξη

Σιρλαντζή Άντζελα

Ταρπινίδου Γκέλυ

Scroll to Top

Ζελίδης Χαράλαμπος

Φυσικός. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με υποτροφία.
Συμμετείχε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών» του ΕΑΠ.
Από το 1996 ασχολείται με τον φροντιστηριακό χώρο έχοντας επιμεληθεί ποικίλων φροντιστηριακών σημειώσεων. Συντονίζει τον τομέα Φυσικής – Χημείας – Βιολογίας.

Μισιρλής Σπύρος

Φυσικός του Α.Π.Θ. Από το 1984 δια βίου φροντιστής. Τον Απρίλιο του 1988 ίδρυσε τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Θωμάς Νότας

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με ειδίκευση στην κλασσική φιλολογία.
Τελειόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), τμήμα Θεατρικών Σπουδών.
Επικεφαλής του Φιλολογικού Τομέα του φροντιστηρίου ΚΟΡΥΦΗ από το 1993.
Στα πλαίσια των δεξιοτήτων-δραστηριοτήτων:

  • Παρακολούθηση σεμιναρίων για την Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Θεατροπαιδαγωγική.
  • Πραγματοποίηση βιβλιοπαρουσιάσεων νεοελλήνων συγγραφέων.
  • Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης «Σελιδοδείκτες»
  • Επιμέλεια και παρουσίαση βιβλιοφιλικής ραδιοφωνικής εκπομπής σε τοπικό σταθμό.

Bασίλης Παπάρας

Mαθηματικός, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991. Από το 1993 ασχολείται συστηματικά με το φροντιστηριακό χώρο με πολυποίκιλες φροντιστηριακές δραστηριότητες. Είναι υπεύθυνος του τομέα των μαθηματικών του Φροντιστηρίου “Κορυφή”.

Βακιρτζής Θοδωρής

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Επιστήμες Αγωγής (ΜEd) με ειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Κύπρος. Από το 2011 δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από το 2015 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Βασιλειάδου Βασιλική

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από το 1° Λύκειο το 1993 και το 2002 αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. του Χημικού τμήματος με διπλωματική εργασία ¨Βαφή κατιονικών χρωμάτων σε ακρυλικό υπόστρωμα¨.
Από το 2004 έχει εργαστεί σε διάφορα Λύκεια της πόλης των Σερρών ως καθηγήτρια Χημείας: 2°,4°,5°,Λύκειο Στρυμωνικού, Πεντάπολης, Ζίχνης, Μουσικό Λύκειο Σερρών, 1°-2° Επαλ. Από το 2013 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια Κορυφή ως καθηγήτρια Χημείας.

Μεσάικος Γεώργιος

Καθηγητής Φυσικής – Χημείας. Αποφοίτησε το 2000 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2002 διδάσκει προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ενώ από το 2005 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Κούμλελη Μαρίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη.
Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ από το 2014.

Πασσιάς Λάζαρος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στη Θεωρητική Φυσική.
Μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τίτλο “Χημική Εκπαίδευση και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας”.

Παυλίδης Νίκος

Είναι πτυχιούχος φυσικός από το 1985. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός από το 1988 έως και σήμερα σε φροντιστήρια.
Τα σχολικά έτη 1989 – 1990, 1995 – 1996, 2003 – 2004 δίδαξε το μάθημα της φυσικής στο Τ.Ε.Ε. βοηθών νοσηλευτών του Γεν. Νοσοκομείου Σερρών.
Από τον Οκτώβριο του 1996 έως και τον Ιούνιο του 2006 είναι εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Σερρών στα τμήματα Πληροφορικής και Μηχανολογίας στα μαθήματα Εργαστήρια Φυσικής 1 και 2.
Στα φροντιστήρια Κορυφή εργάζεται από το 2014.

Σπασέγκος Απόστολος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό 6,28.
Από το 1997 έως και σήμερα παραδίδει μαθήματα Χημείας και Φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Εργάστηκε στο 4° Λύκειο Σερρών ως καθηγητής χημικός στην ενισχυτική διδασκαλία το σχ. Έτος 2006-2007. Επίσης έχει εργαστεί ως καθηγητής χημικός στο φροντιστήριο Αlpha στη Στουτγάρδη Γερμανίας. Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Χημείας στα φροντιστήρια Κορυφή.

Βασιλακάκη Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες ,αποφοίτησε από το 3Ο λύκειο Σερρών το 2000. Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ από το 2006.

Δεσλής Δημήτρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Μαθηματικών από όπου αποφοίτησε το 2013.
Έχει εργαστεί σε ενοριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου εθελοντικά.
Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια “Κορυφή” από το 2014.

Μιχάλης Καλαγασίδης

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1974. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .Διδάσκει το μάθημα των μαθηματικών γυμνασίου
και Λυκείου στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2000. Συμμετείχε σε σεμινάρια
για τις μεθόδους διδασκαλίας μέσω διαδικτύου και της χρήσης Η.Υ.

Λαντούρη Δέσποινα

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Από το 2015 ασχολείται με την παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων.
Από το 2021 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια Κορυφή ως καθηγήτρια Μαθηματικών.

Μπουτζάγιας Νικόλαος

Μαθηματικός, απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 2007. Από το 2008 ασχολείται με τη διδασκαλία φροντιστηριακών μαθημάτων, προετοιμάζοντας τους μαθητές μέσης εκπαίδευσης για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διδάσκοντας Μαθηματικά και Πληροφορική. Εργάζεται ως καθηγητής στα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ από το 2009.

Μπουτράκης Γεώργιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νιγρίτα Σερρών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Μαθηματικών. Παρακολούθησε τα μαθήματα της ειδικότητας της Πληροφορικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Προγραμματιστή Η/Υ από την ιδιωτική σχολή ΙΕΣΕ. Παρακολούθησε σεμινάρια με θέματα στις Βασικές Εφαρμογές Πληροφορικής, Πληροφορικής και Social Media και Πληροφορικής και Marketing Επιχειρήσεων. Συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης διδάσκοντας Μαθηματικά σε Λύκεια του νομού Σερρών. Από το 1992 εργάζεται ως καθηγητής στα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Σπέντζος Βασίλης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Αφού αποφοίτησε από το 1° Λύκειο Σερρών, το 1998 πέρασε στο τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Στην συνέχεια φοίτησε στο μεταπτυχιακό τμήμα του τμήματος Μαθηματικών και απέκτησε Μ.Δ.Ε. στα Θεωρητικά Μαθήματα.
Από το 2008 εργάζεται ως μαθηματικός στα Φροντιστήρια Κορυφή.

Τράικου Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2005.

Αλεξοπούλου Ευαγγελία

Πτυχιούχος τμήματος ελληνικής φιλολογίας με ειδίκευση κλασική. Αποφοίτησε το 2003 από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κι έκτοτε διδάσκει προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Από το 2006 ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό των φροντιστηρίων Κορυφή. Το 2020 συμμετείχε σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας.

Αναστασιάδης Θάνος

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής (Α.Π.Θ.). Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών, με σκοπό την περαιτέρω παιδαγωγική εξειδίκευση και κατάρτιση, παρακολούθησε ετήσια Επιμορφωτικά Προγράμματα πάνω στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και στα «Θέματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Εκπαιδευτών ΣΔΕ». Το 2020 ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο ακαδημαϊκών σπουδών αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MEd.) με τίτλο «Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών και Διδασκαλία με ειδίκευση στην Λογοτεχνία, Κοινωνία και Γλώσσα» στο Frederick University of Cyprus. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Γκίζη Νατάσα

Γεννήθηκε στο Νέο Σούλι Σερρών. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Νεοελληνική και Μεσαιωνική φιλολογία. Μένει στις Σέρρες και εργάζεται ως φιλόλογος στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2008. Με επιμορφώσεις στη Διδακτική και την Εκπαιδευτική Ψυχολογία συμβάλλει στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων των μαθητών.

Κιτμερίδου Μαριλίζα

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σχολική Ψυχολογία από το Τρίτο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης
(Università degli Studi Roma Tre). Ασχολείται με τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων από το 2013. Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2017.

Ειρήνη Μπάρμπα

Γεννήθηκε στο Νέο Σούλι Σερρών και κατοικεί στις Σέρρες. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. (2005) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (από το ίδιο Τμήμα) με Ειδίκευση στην κατεύθυνση Μεσαιωνικής Φιλολογίας με αντικείμενο την Παλαιογραφία (2010). Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 2005 κι από το 2007 είναι μέλος της ομάδας των Φροντιστηρίων ΚΟΡΥΦΗ. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Παλαιογραφία, συμμετέχοντας σε σεμινάρια ως μέλος της Ελληνικής Παλαιογραφικής Εταιρείας (ΕΛ.Π.Ε.), και στη μελέτη της τοπικής Ιστορίας ως μέλος στο Δ.Σ. της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας των Σερρών (Ε.ΜΕ.Ι.Σ.), με τη διοργάνωση σεμιναρίων, ημερίδων και την επιμέλεια εκδόσεων στο ως άνω αντικείμενο.

Μπίκος Χρήστος

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από την αποφοίτησή του εργάζεται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ασχολούμενος με την προετοιμασία μαθητών για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επιθυμώντας να ενισχύσει την εκπαιδευτική του κατάρτιση στον χώρο των Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Επιστημών Αγωγής, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο της Δημιουργικής Γραφής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου σχετικό της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης για μαθητές με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο. Συνεργάτης των Φροντιστηρίων ΚΟΡΥΦΗ από το 2019.

Παπούδα Αικατερίνη

Γεννήθηκε στις Σέρρες και φοίτησε στο 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πανεπιστημιακές της σπουδές στο τμήμα της Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης συμμετείχε σε διάφορα εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια πάνω στην «Ειδική Εκπαίδευση και Αγωγή». Συνεργάζεται από το 2006 έως σήμερα (2021) με τα Φροντιστήρια «Κορυφή» Σερρών, όπου διδάσκει μαθήματα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Παπούδα Κωνσταντίνα

Φιλόλογος, απόφοιτη του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στη Κομοτηνή το 2001. Από τότε ασχολείται συστηματικά με την διδασκαλία στον φροντιστηριακό χώρο ενώ από το 2008 ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «ΚΟΡΥΦΗ».

Υγειονομάκη Φωτεινή

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.
Πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΟΠΕ) του Α.Π.Θ.
Εργάζεται στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2006.

Νάστου Ελίζα

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ καθ’όλη τη διάρκεια των σπουδών της, από την εισαγωγή της ως 1η επιτυχούσα στο τμήμα μέχρι και την αποφοίτησή της και πάλι ως 1η. Στη συνέχεια, έλαβε δεύτερο πτυχίο από το Παιδαγωγικό Τμήμα Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Η αγάπη της για τη γνώση την ώθησε να συνεχίσει τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο πλέον. Είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και στις Επιστήμες της Αγωγής (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας). Από το 2011 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Σαββόγλου Κυριάκος

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, το 2004. Και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής στην κατεύθυνση Βιοτεχνολογία – Μοριακή Διαγνωστική του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, το 2007. Επιπλέον, το 2006 δημοσίευσε εργασία μαζί με συνεργάτες του στο επιστημονικό περιοδικό Enzyme Inhibition and  Medicinal Chemistry. Αποτελεί μέλος της Κορυφής από τον Σεπτέμβριο του 2009.