Σχετικά με εμάς

Οι Άνθρωποί μας

 

Τη διεύθυνση σπουδών των Φροντιστηρίων “Κορυφή” έχουν οι:

Φυσικός

Ζελίδης Χαράλαμπος

Υπεύθυνος του τομέα των Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας του Φροντιστηρίου “Κορυφή”.

Φυσικός

Μισιρλής Σπύρος

Από το 1984 δια βίου φροντιστής. Τον Απρίλιο του 1988 ίδρυσε τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Φιλόλογος

Νότας Θωμάς

Επικεφαλής του Φιλολογικού Τομέα του φροντιστηρίου ΚΟΡΥΦΗ από το 1993.

Mαθηματικός

Παπάρας Βασίλης

Υπεύθυνος του τομέα των μαθηματικών του Φροντιστηρίου “Κορυφή”.

Καθηγητές με όραμα

Οι καθηγητές μας

Οι άνθρωποί μας ανά τμήματα / επιστημονικά αντικείμενα

Τμήμα Φυσικών - Χημικών

Φυσικός

Ζελίδης Χαράλαμπος

Φυσικός

Μισιρλής Σπύρος

Χημικός

Βασιλειάδου Βασιλική

Φυσικός

Μεσάικος Γεώργιος

Φυσικός

Μουρατίδου Κάσσιανή

Φυσικός

Κούμλελη Μαρίνα

Φυσικός

Πασσιάς Λάζαρος

Φυσικός

Καπούλας Ιωάννης

Φυσικός

Τσιτσάνη Βαΐα

Τμήμα Μαθηματικών - Πληροφορικής

Μαθηματικός

Παπάρας Βασίλης

Μαθηματικός

Βασιλακάκη Μαρία

Μαθηματικός

Δεσλής Δημήτρης

Μαθηματικός

Καλαγασίδης Μιχάλης

Μαθηματικός

Μπατσούλας Γεώργιος

Μαθηματικός

Μπουτζάγιας Νικόλαος

Μαθηματικός

Μπουτράκης Γεώργιος

Μαθηματικός

Τράικου Μαρία

Μαθηματικός

Καβαλάρης Παναγιώτης

Μαθηματικός

Νότας Κωνσταντίνος

Μαθηματικός

Σφελινιώτη Νίκη

Τμήμα Φιλολόγων

Φιλόλογος

Νότας Θωμάς

Φιλόλογος

Αλεξοπούλου Ευαγγελία

Φιλόλογος

Γκίζη Νατάσα

Φιλόλογος

Μπίκος Χρήστος

Φιλόλογος

Κιτμερίδου Μαριλίζα

Φιλόλογος

Ειρήνη Μπάρμπα

Φιλόλογος

Υγειονομάκη Φωτεινή

Φιλόλογος

Παπούδα Αικατερίνη

Φιλόλογος

Παπούδα Κωνσταντίνα

Φιλόλογος

Καρύδα Στέλλα

Τμήμα Βιολόγων
και Οικονομολόγων

Οικονομολόγος

Νάστου Ελίζα

Βιολόγος

Σαββόγλου Κυριάκος

Βιολόγος

Ανανιάδου Δήμητρα

Οικονομολόγος

Προσηλιακός Θωμάς

Βιολόγος​

Δερμετζόγλου Φεβρωνία

Γραμματειακή Υποστήριξη

Σιρλαντζή Άντζελα

Ταρπινίδου Γκέλυ

Ζελίδης Χαράλαμπος

Φυσικός. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με υποτροφία.
Συμμετείχε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών» του ΕΑΠ.
Από το 1996 ασχολείται με τον φροντιστηριακό χώρο έχοντας επιμεληθεί ποικίλων φροντιστηριακών σημειώσεων. Συντονίζει τον τομέα Φυσικής – Χημείας – Βιολογίας.

Μισιρλής Σπύρος

Φυσικός του Α.Π.Θ. Από το 1984 δια βίου φροντιστής. Τον Απρίλιο του 1988 ίδρυσε τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Θωμάς Νότας

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με ειδίκευση στην κλασσική φιλολογία.
Πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), τμήμα Θεατρικών Σπουδών.
Επικεφαλής του Φιλολογικού Τομέα του φροντιστηρίου ΚΟΡΥΦΗ από το 1993.
Στα πλαίσια των δεξιοτήτων-δραστηριοτήτων:

  • Παρακολούθηση σεμιναρίων για την Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Θεατροπαιδαγωγική.
  • Πραγματοποίηση βιβλιοπαρουσιάσεων νεοελλήνων συγγραφέων.
  • Ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης «Σελιδοδείκτες»
  • Επιμέλεια και παρουσίαση βιβλιοφιλικής ραδιοφωνικής εκπομπής σε τοπικό σταθμό.

Bασίλης Παπάρας

Mαθηματικός, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991. Από το 1993 ασχολείται συστηματικά με το φροντιστηριακό χώρο με πολυποίκιλες φροντιστηριακές δραστηριότητες. Είναι υπεύθυνος του τομέα των μαθηματικών του Φροντιστηρίου “Κορυφή”.

Βασιλειάδου Βασιλική

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από το 1° Λύκειο το 1993 και το 2002 αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. του Χημικού τμήματος με διπλωματική εργασία ¨Βαφή κατιονικών χρωμάτων σε ακρυλικό υπόστρωμα¨.
Από το 2004 έχει εργαστεί σε διάφορα Λύκεια της πόλης των Σερρών ως καθηγήτρια Χημείας: 2°,4°,5°,Λύκειο Στρυμωνικού, Πεντάπολης, Ζίχνης, Μουσικό Λύκειο Σερρών, 1°-2° Επαλ. Από το 2013 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια Κορυφή ως καθηγήτρια Χημείας.

Μεσάικος Γεώργιος

Καθηγητής Φυσικής – Χημείας. Αποφοίτησε το 2000 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2002 διδάσκει προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ενώ από το 2005 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Μουρατίδου Κασσιανή

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και συνεχίζει με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και την ειδική αγωγή. Υπήρξε και μαθήτρια στην Κορυφή, όπου και αγάπησε τη Φυσική και τη διδασκαλία. Παράλληλα ασχολείται και με τη διδασκαλία ιαπωνικών

Κούμλελη Μαρίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη.
Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ από το 2014.

Πασσιάς Λάζαρος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στη Θεωρητική Φυσική.
Μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τίτλο “Χημική Εκπαίδευση και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας”.

Καπούλας Ιωάννης

Καθηγητής Φυσικής-Χημείας. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση και την προετοιμασία υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τσιτσάνη Βαϊα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος σεμιναρίου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Βασιλακάκη Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες ,αποφοίτησε από το 3Ο λύκειο Σερρών το 2000. Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ από το 2006.

Δεσλής Δημήτρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Μαθηματικών από όπου αποφοίτησε το 2013.
Έχει εργαστεί σε ενοριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου εθελοντικά.
Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια “Κορυφή” από το 2014.

Μιχάλης Καλαγασίδης

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1974. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .Διδάσκει το μάθημα των μαθηματικών γυμνασίου
και Λυκείου στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2000. Συμμετείχε σε σεμινάρια
για τις μεθόδους διδασκαλίας μέσω διαδικτύου και της χρήσης Η.Υ.

Μπατσούλας Γεώργιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες , αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών το 1997. Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2005 διδάσκει σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ειδικής αγωγής και συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2020.

Μπουτζάγιας Νικόλαος

Μαθηματικός, απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 2007. Από το 2008 ασχολείται με τη διδασκαλία φροντιστηριακών μαθημάτων, προετοιμάζοντας τους μαθητές μέσης εκπαίδευσης για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διδάσκοντας Μαθηματικά και Πληροφορική. Εργάζεται ως καθηγητής στα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ από το 2009.

Μπουτράκης Γεώργιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νιγρίτα Σερρών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Μαθηματικών. Παρακολούθησε τα μαθήματα της ειδικότητας της Πληροφορικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Προγραμματιστή Η/Υ από την ιδιωτική σχολή ΙΕΣΕ. Παρακολούθησε σεμινάρια με θέματα στις Βασικές Εφαρμογές Πληροφορικής, Πληροφορικής και Social Media και Πληροφορικής και Marketing Επιχειρήσεων. Συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης διδάσκοντας Μαθηματικά σε Λύκεια του νομού Σερρών. Από το 1992 εργάζεται ως καθηγητής στα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Τράικου Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2005.

Καβαλάρης Παναγιώτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Παρακολούθησε σεμινάριο πάνω στην <<Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση>>. Από το 2017 δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης , παραδίδοντας μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου .

Νότας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Από το 2023 διατελεί μέλος της Mensa (Παγκόσμιος Οργανισμός με στόχο την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυίας).

Σφελινιώτη Νίκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια: “Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση και Αποκατάσταση” και “Σχολική Ψυχολογία”.

Αλεξοπούλου Ευαγγελία

Πτυχιούχος τμήματος ελληνικής φιλολογίας με ειδίκευση κλασική. Αποφοίτησε το 2003 από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κι έκτοτε διδάσκει προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Από το 2006 ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό των φροντιστηρίων Κορυφή. Το 2020 συμμετείχε σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας.

Γκίζη Νατάσα

Γεννήθηκε στο Νέο Σούλι Σερρών. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Νεοελληνική και Μεσαιωνική φιλολογία. Μένει στις Σέρρες και εργάζεται ως φιλόλογος στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2008. Με επιμορφώσεις στη Διδακτική και την Εκπαιδευτική Ψυχολογία συμβάλλει στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων των μαθητών.

Μπίκος Χρήστος

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από την αποφοίτησή του εργάζεται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ασχολούμενος με την προετοιμασία μαθητών για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επιθυμώντας να ενισχύσει την εκπαιδευτική του κατάρτιση στον χώρο των Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Επιστημών Αγωγής, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο της Δημιουργικής Γραφής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου σχετικό της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης για μαθητές με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο. Συνεργάτης των Φροντιστηρίων ΚΟΡΥΦΗ από το 2019.

Κιτμερίδου Μαριλίζα

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σχολική Ψυχολογία από το Τρίτο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης
(Università degli Studi Roma Tre). Ασχολείται με τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων από το 2013. Συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2017.

Ειρήνη Μπάρμπα

Γεννήθηκε στο Νέο Σούλι Σερρών και κατοικεί στις Σέρρες. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. (2005) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (από το ίδιο Τμήμα) με Ειδίκευση στην κατεύθυνση Μεσαιωνικής Φιλολογίας με αντικείμενο την Παλαιογραφία (2010). Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση από το 2005 κι από το 2007 είναι μέλος της ομάδας των Φροντιστηρίων ΚΟΡΥΦΗ. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Παλαιογραφία, συμμετέχοντας σε σεμινάρια ως μέλος της Ελληνικής Παλαιογραφικής Εταιρείας (ΕΛ.Π.Ε.), και στη μελέτη της τοπικής Ιστορίας ως μέλος στο Δ.Σ. της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας των Σερρών (Ε.ΜΕ.Ι.Σ.), με τη διοργάνωση σεμιναρίων, ημερίδων και την επιμέλεια εκδόσεων στο ως άνω αντικείμενο.

Υγειονομάκη Φωτεινή

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.
Πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΟΠΕ) του Α.Π.Θ.
Εργάζεται στα Φροντιστήρια Κορυφή από το 2006.

Παπούδα Αικατερίνη

Γεννήθηκε στις Σέρρες και φοίτησε στο 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πανεπιστημιακές της σπουδές στο τμήμα της Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης συμμετείχε σε διάφορα εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια πάνω στην «Ειδική Εκπαίδευση και Αγωγή». Συνεργάζεται από το 2006 έως σήμερα (2021) με τα Φροντιστήρια «Κορυφή» Σερρών, όπου διδάσκει μαθήματα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Παπούδα Κωνσταντίνα

Φιλόλογος, απόφοιτη του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στη Κομοτηνή το 2001. Από τότε ασχολείται συστηματικά με την διδασκαλία στον φροντιστηριακό χώρο ενώ από το 2008 ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «ΚΟΡΥΦΗ».

Καρύδα Στέλλα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι πτυχιούχος Κλασσικής Φιλολογίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου  Θράκης.

Νάστου Ελίζα

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ καθ’όλη τη διάρκεια των σπουδών της, από την εισαγωγή της ως 1η επιτυχούσα στο τμήμα μέχρι και την αποφοίτησή της και πάλι ως 1η. Στη συνέχεια, έλαβε δεύτερο πτυχίο από το Παιδαγωγικό Τμήμα Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Η αγάπη της για τη γνώση την ώθησε να συνεχίσει τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο πλέον. Είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και στις Επιστήμες της Αγωγής (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας). Από το 2011 συνεργάζεται με τα Φροντιστήρια ΚΟΡΥΦΗ.

Σαββόγλου Κυριάκος

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, το 2004. Και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής στην κατεύθυνση Βιοτεχνολογία – Μοριακή Διαγνωστική του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, το 2007. Επιπλέον, το 2006 δημοσίευσε εργασία μαζί με συνεργάτες του στο επιστημονικό περιοδικό Enzyme Inhibition and  Medicinal Chemistry. Αποτελεί μέλος της Κορυφής από τον Σεπτέμβριο του 2009.

Ανανιάδου Δήμητρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής ΔΠΘ με εκπαιδευτική επάρκεια. Τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος Βιοϊατρικές και Μοριακές επιστήμες στη Διάγνωση και Θεραπεία Ασθενειών του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ με κατεύθυνση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα όπως Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, Εκπαίδευση Ενηλίκων, Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, Οργάνωση και Σχεδιασμός Διδασκαλίας σε Ενήλικους και Ανήλικους Εκπαιδευομένους κ.ά. Συμμετείχε σε δημοσίευση εργασίας στο επιστημονικό περιοδικό ScienceDirect.

Προσηλιακός Θωμάς

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Από το 2003 διδάσκει τα οικονομικά μαθήματα της Γ’ Λυκείου. Έχει, επίσης, διδάξει μαθήματα οικονομικών στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Είναι συγγραφέας δυο σχολικών βοηθημάτων με αντικείμενο τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών.

Δερμεντζόγλου Φεβρωνία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης